financialwar
Posts: 1
Joined: Wed Feb 18, 2015 5:32 pm

How to record multiple monitors??

Wed Feb 18, 2015 5:35 pm

Hello, I have a multi monitor set up, how can I record multiple screens at the same time?

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5923
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: How to record multiple monitors??

Mon Feb 23, 2015 2:43 pm

Hello!

Go to your Bandicam folder, and copy&paste your Bandicam folder as shown below:
Image

Now, you can use more than 2 instances of Bandicam.
- You can now use more than 2 rectangle windows of Bandicam.
- However, the 'DirectX/OpenGL window' mode still only allows you to record one recording target.


* Tip) How to use Bandicam
- [DirectX/OpenGL window] mode: http://www.bandicam.com/support/how_to_ ... tx_opengl/
- [Rectangle on a screen] mode: http://www.bandicam.com/support/how_to_ ... _a_screen/

4EverMaAT
Posts: 11
Joined: Sat Oct 01, 2016 11:57 am

Re: How to record multiple monitors??

Wed May 16, 2018 10:48 pm

1) I want to confirm that installing in a separate folder is unnecessary; just duplicating the existing installation folder and creating a shortcut to the duplicate folder is sufficient.

2) will the duplicated instance(s) have their own independent startup/video settings? Or do they all share the settings (e.g. in the windows user folder)?

3) Is there a limit to how many instances I can run simultaneously on the same computer?

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5923
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: How to record multiple monitors??

Thu May 17, 2018 10:44 am

Hello 4EverMaAT,

We are sorry but we are not answering about the multiple instance of Bandicam since it is not officially supported.

Thank you.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests