User avatar
clemenzina
Posts: 26
Joined: Thu Sep 18, 2014 8:44 pm
Location: London, UK

Where to insert licence number?

Tue Mar 24, 2015 4:59 am

I can't find it. The UI now is different from the example in Support, there's nowhere to enter it under About.

This is ridiculous, I'm on my third licence so I've obviously been able to do it before. Getting old?

Lemonater47
Posts: 94
Joined: Wed Jul 10, 2013 3:40 pm

Re: Where to insert licence number?

Tue Mar 24, 2015 9:20 am

Its exactly the same as on the old UI. Click on the "About" tab and click "Register" then fill in the necessary details. "About" is on the left at the bottom of the panel.

I too am getting my 3rd license renewal.

User avatar
clemenzina
Posts: 26
Joined: Thu Sep 18, 2014 8:44 pm
Location: London, UK

Re: Where to insert licence number?

Tue Mar 24, 2015 7:41 pm

I've inserted the new serial number during/after installation of the third Bandicam, it's amending the 2 existing ones...

Image

The existing ones are still working so I won't panic (but I may have to when they suddenly stop in the middle of the osprey season!)

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google [Bot] and 26 guests