mikk
Posts: 37
Joined: Tue Oct 08, 2013 1:58 am

Bandicam doesn't work in Forza 6 APEX

Sat May 07, 2016 9:56 pm

Is there a bug in Forza 6 APEX because Bandicam doesn't work in this game?

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6396
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Bandicam doesn't work in Forza 6 APEX

Mon May 09, 2016 7:27 pm

Hello!

You can't use the 'Game Recording Mode' for Windows 10 Apps/Games at the moment.
Please use the 'Rectangle on a screen' mode until we find a solution.
https://www.bandicam.com/how-to/screen-recorder/

We've forwarded your issue to the development team.

Thank you for your report.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6396
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Bandicam doesn't work in Forza 6 APEX

Tue Aug 16, 2016 5:25 pm

Hello!

Please try the new version of Bandicam which has been released today.
- Download: https://www.bandicam.com/downloads/

This new version will allow you to record Windows Store apps (UWP) through the 'Game Recording Mode' of Bandicam.

mikk
Posts: 37
Joined: Tue Oct 08, 2013 1:58 am

Re: Bandicam doesn't work in Forza 6 APEX

Mon Aug 22, 2016 4:19 am

It's working fine in Forza 6, good work.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests