Page 1 of 1

bandicam simple no works, overlay

Posted: Mon Mar 19, 2012 7:29 am
by w32natoproducoes
i tried record my 3d games but the bandican no works, i no see the overlay

i intalled the last bandicam, updated the directx and drivers but still no works.

i use windows xp sp3

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Mon Mar 19, 2012 5:42 pm
by Bandicam Company
Which game do you play?

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Mon Mar 19, 2012 7:05 pm
by w32natoproducoes
Bandisoft wrote:Which game do you play?


i tried GTA San Andreas, Sonic Heroes, Windows Media Player, Project64, EPSXE, PES6

no works brother :(

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Tue Mar 20, 2012 4:56 pm
by Bandicam Company
1. Are you sure you use the 'DirectX/OpenGL window' mode of Bandicam?
Image

2. If you still can't see the green FPS,...
1) Uninstall Bandicam
2) Download the latest version of Bandicam from http://www.bandicam.com/downloads/BDCAM ... t=bandicam
3) Re-install Bandicam

Looking forward to your reply!

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Tue Mar 20, 2012 7:42 pm
by w32natoproducoes
Bandisoft wrote:1. Are you sure you use the 'DirectX/OpenGL window' mode of Bandicam?
Image

2. If you still can't see the green FPS,...
1) Uninstall Bandicam
2) Download the latest version of Bandicam from http://www.bandicam.com/downloads/BDCAM ... t=bandicam
3) Re-install Bandicam

Looking forward to your reply!



Hey friend I know use bandicam.

I've enabled the DirectX / OpenGL window mode, of course!

I have installed the latest version of bandicam.

I Start Bandicam Before the Game.

I updated my drivers, update my windows, updated my directx, but still no works.
¬¬

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Wed Mar 21, 2012 2:40 pm
by Bandicam Company
We think you are using a certain program which blocks "DirectX/OpenGL" hooking.

Do you use a certain monitoring program?
It can be a vaccine program, firewall, or system protecting program.

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Wed Mar 21, 2012 3:24 pm
by w32natoproducoes
i use AVG antivirus, only.

fraps is working but bandicam no working??? :?

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Wed Mar 21, 2012 5:27 pm
by Bandicam Company
Hello,

Fraps is an old program and has many users.
If Fraps has the same problem, the Fraps users may send an email to the antivirus company.

By the way, we have tried the AVG antivirus, but we couldn't find any problems.

We have no idea why you can't see the green fps.

Please turn off the AVG antivirus!
Do you still can't see the green FPS?

Re: bandicam simple no works, overlay

Posted: Thu Mar 22, 2012 12:35 am
by w32natoproducoes
ei brother i installed windows 7 and now works :)