EnochLight
Posts: 1
Joined: Sun Jan 08, 2017 11:50 am

No audio with an RME Babyface Pro - please help!

Sun Jan 08, 2017 11:53 am

Hello,

I've owned Bandicam for years now and usually have to use it with stock Windows drivers to record audio. Upgraded my audiocard to an RME Babyface Pro some time ago but never got around to recording. Well I tried recently but cannot get any audio in Bandicam.

Is anyone familiar with RME's TotalMix software or know how to get Bandicam to record audio with an RME audiocard? These are not inexpensive audio interfaces - these are meant for the pro market. I'm really hoping I can get Bandicam working again - please help! :?

User avatar
Zuzu_Typ
Posts: 356
Joined: Sun Mar 02, 2014 10:26 pm
Location: Germany,Lowersaxony
Contact: Website

Re: No audio with an RME Babyface Pro - please help!

Mon Jan 09, 2017 12:56 am

Hi EnochLight,

you might find a solution here, the short version is, try closing TotalMix while recording.

If you can't find anything helpful on the page,
please add some information (what's the error message, what you're trying to record, etc.).

Best regards,
--Zuzu_Typ--
Thank you for reading my post. I hope you understand my "English".
I'm the German translator for some of Bandisoft's products and websites
(mostly Bandicut and Honeycam).

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests