Monk
Posts: 5
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:40 pm

Cant record dota 2

Thu Apr 05, 2012 2:42 am

when i try to record dota 2, i press F12 and fps counter is still green, bandicam is not recording. Help.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6544
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Cant record dota 2

Thu Apr 05, 2012 2:06 pm

Hello!

We think it's a layer problem of Dota 2
When you start Dota 2, click "Alt + Tab" or "Shift + Tab" to get a clear screen/layer.

(We could record Dota2 without problems)

Monk
Posts: 5
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:40 pm

Re: Cant record dota 2

Sat Apr 07, 2012 11:59 am

tried it, did not helped :/

Monk
Posts: 5
Joined: Tue Apr 03, 2012 10:40 pm

Re: Cant record dota 2

Sun Apr 08, 2012 12:18 am

now i tried to record battlefield 3 and i have same issue, i can cycle overlay position with hotkey but when i press record button nothing happens

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6544
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Cant record dota 2

Mon Apr 09, 2012 5:54 pm

We have no idea why you can't record BF3 and dota2.

1. Can you record other games?

2. Do you use the latest version of Bandicam (1.7.8.196)?

3. What is your graphic card model?

4. Can you see the green FPS in battlefield 3?

5. Did you check the shortcut key of Bandicam (F12 key)?
Image

Orkan
Posts: 2
Joined: Mon Mar 23, 2020 8:24 pm

Re: Cant record dota 2

Tue Mar 24, 2020 6:30 pm

I also have problems right now with recording dota, just still black screen on that. Any fixes?

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6544
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Cant record dota 2

Wed Mar 25, 2020 5:48 pm

Hello Orkan,

Do you have a problem with Dota 2?

We have tested Dota 2 and found that there is no problem while recording it.
Please let us know which video rendering API of the game you tried - the DirectX9. 11, Vulkan, or OpenGL.

Thank you.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 8 guests