skydiasta
Posts: 5
Joined: Mon Jun 18, 2018 10:53 am

FPS counter visible on video

Mon Jun 18, 2018 10:57 am

Hi!

When I am recording (game mode) the FPS counter shows on the recorded video.

I have disabled this under advanced options with no difference.

Is there any way to solve this without disabling the FPS counter altogether? I like having it visible when playing.


/Skydiasta

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5898
Joined: Sun Dec 19, 2010 10:19 pm

Re: FPS counter visible on video

Mon Jun 18, 2018 8:42 pm

Hello skydiasta,

You can show the FPS counter on the game screen without showing it on the recorded video by following the steps below.

1. Enable the "Show FPS Overlay" option.
Image

2. Disable the "Show FPS in captured video/image" option.
Image

Thank you.

skydiasta
Posts: 5
Joined: Mon Jun 18, 2018 10:53 am

Re: FPS counter visible on video

Tue Jun 19, 2018 4:22 am

Thank you for getting back to me so fast :)

I have tried the steps described, but the FPS counter still shows up in the recorded video (Playing Diablo 3 if it matters).

It does not show if I disable the FPS-counter.

/Skydiasta

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5898
Joined: Sun Dec 19, 2010 10:19 pm

Re: FPS counter visible on video

Tue Jun 19, 2018 9:04 pm

Hello skydiasta,

Thank you for getting back to us.
Please uninstall Bandicam completely.
And then, install the latest version of Bandicam and run it.

https://www.bandicam.com/downloads/

If you still have the same issue, please check if it happens when you take a screenshot with Bandicam.

Thank you.

skydiasta
Posts: 5
Joined: Mon Jun 18, 2018 10:53 am

Re: FPS counter visible on video

Sat Jun 23, 2018 6:47 am

Hi! I have not tried reinstalling it yet, but I checked and I have the latest version.

The FPS-counter is not visible on screenshots taken.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5898
Joined: Sun Dec 19, 2010 10:19 pm

Re: FPS counter visible on video

Sun Jun 24, 2018 8:39 pm

Hello skydiasta,

Thank you for your reply.

Hi! I have not tried reinstalling it yet, but I checked and I have the latest version.

Please let us know if you have the same issue after you uninstall Bandicam completely and install the latest version of Bandicam.

https://www.bandicam.com/downloads/

Thank you.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests