Page 1 of 1

How to change output folder

Posted: Wed Aug 08, 2018 12:35 am
by mehenuf06
I am using Bandicam version 4.1.6......
recently im having some problem changing output folder. I could do that in version 3. how can i change output folder????

Re: How to change output folder

Posted: Thu Aug 09, 2018 7:19 pm
by Bandicam Company
Hello,

Please install Bandicam 4.1.7 and check if you still have the same issue.
https://www.bandicam.com/downloads/

If it does not seem to work, please let us know how to recreate your issue.

Thank you.

Re: How to change output folder

Posted: Sat Aug 11, 2018 3:18 am
by mehenuf06
yes it still have that issue

Re: How to change output folder

Posted: Tue Aug 14, 2018 12:29 pm
by Bandicam Company
Hello,

1. Please click the [ ...] button (No. 1) to change the output folder.
Image

2. If you still can't change the output folder, please record your computer screen and send the video file to bandicam@bandicam.com

Re: How to change output folder

Posted: Wed Jan 22, 2020 4:49 am
by Mfortune69
4.5.5.1632 doesn't work either

Re: How to change output folder

Posted: Wed Jan 22, 2020 6:56 pm
by Bandicam Company
Hello Mfortune69,

To clarify your issue, could you please record your PC screen with the Screen Recording Mode when you try to change the output folder and send the file to bandicam@bandicam.com?

Thank you.