foremtehan
Posts: 4
Joined: Tue Jul 09, 2019 10:57 pm

"select a recording area" in startup

Tue Jul 09, 2019 11:01 pm

Hello, How to tell to Bandicam when i click you minimize yourself and choose "select a recording area" option for me ?

foremtehan
Posts: 4
Joined: Tue Jul 09, 2019 10:57 pm

Re: "select a recording area" in startup

Thu Jul 11, 2019 5:29 pm

In another word: How to make macros in bandicam (macro= create custom jobs)

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6336
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: "select a recording area" in startup

Fri Jul 12, 2019 11:50 am

Hello foremtehan,

Unfortunately, the current version of Bandicam doesn't support the functions you asked for.
We have forwarded your requests to our development team.

Thank you.

ArthurRon
Posts: 1
Joined: Fri Jul 28, 2017 7:27 pm

Re: "select a recording area" in startup

Sat Jul 13, 2019 12:51 am

What are the odds of this functionality to see the light of day anytime soon?

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6336
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: "select a recording area" in startup

Mon Jul 15, 2019 6:13 pm

We already passed your request to the development team.

We can only say that we will consider it in the future.
We're sorry that we don't share the development schedule with users.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests