user4711
Posts: 18
Joined: Wed Oct 11, 2017 9:43 pm

can a record level meter show in record area frame on top show too ?

Mon Feb 15, 2021 8:32 pm

maybe it is possible to show in the record area frame a level meter or at least a dot that light when the level of the recordet audio is more than -30 db. i often try record audio but there was no signal. so when there is something see in record area frame that audio signal is there and it is record help alot to get no records with missed audio

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6941
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: can a record level meter show in record area frame on top show too ?

Wed Feb 17, 2021 3:08 pm

Hello user4711,

We are sorry but the function to show the volume meter in the recording area at this moment.
We've forwarded your request to our development team.

You might want to try the "Auto Complete Recording" function and set it by silent duration to prevent recording without audio.
Image

Thank you.

woniyasu
Posts: 1
Joined: Wed Feb 17, 2021 4:59 pm

Re: can a record level meter show in record area frame on top show too ?

Wed Feb 17, 2021 5:14 pm

Hello user4711,

We are sorry but the function to show the volume meter in the recording area at this moment.
We've forwarded your request to our development team.

You might want to try the "Auto Complete Recording" function and set it by silent duration to prevent recording without audio.
Image

Thank you.
Great feature! I didn't understand how it worked before.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 19 guests