erikwfg
Posts: 3
Joined: Mon Sep 05, 2016 6:48 am

joining vids wants default encoding settings

Thu Apr 23, 2020 12:24 am

I recorded some things with bandicam from a game. Edited clips as I normally do. Went to join them, and suddenly am getting this (just after recent update);

"Please go to the 'Encoding Settings' menu, and use the default encoding settings, then try again."

though sometimes it says this;

"Encoding failed, (0x20545845)"

I don't know what changed, and for some reason can't find how to set that to default. Help appreciated.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6739
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: joining vids wants default encoding settings

Thu Apr 23, 2020 10:14 pm

Hello,

Please try Bandicut 3.5.1 beta from https://www.bandicam.com/bandicut-video ... /download/ and try again.

If you still have the problem with Bandicut 3.5.1, please send a link to the original video files to bandicut@bandicam.com

We will try to reproduce the problem and get back to you soon.

< Free storage services >
Google Drive (15GB): https://drive.google.com
Onedrive (10GB): https://onedrive.live.com/
Send-anywhere.com (10GB): https://www.send-anywhere.com/
Dropbox (2GB): https://www.dropbox.com/

erikwfg
Posts: 3
Joined: Mon Sep 05, 2016 6:48 am

Re: joining vids wants default encoding settings

Wed Apr 29, 2020 3:19 pm

Hello,

Please try Bandicut 3.5.1 beta from https://www.bandicam.com/bandicut-video ... /download/ and try again.
That did work. However, it stopped at 85%, then I figured i'd pause and unpause to see if it restarts. It didn't pause, but it continued from hitting the pause button. Then it stopped at 100%, and didn't continue until I hit pause again.

So you may care about that oddness. In the end though, it worked. Thanks.

Return to “Bandicut - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest