kilroychile
Posts: 2
Joined: Tue Jul 31, 2018 7:31 am

Media info lost after cutted video

Tue Jul 31, 2018 7:33 am

HI.

When I cut a video I lost the media info, that shows windows explorer (below) when I click on the file. There is an option to mantain that info (mp4) but does not work. Any idea?

Regards.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5942
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Media info lost after cutted video

Wed Aug 01, 2018 12:12 pm

Hello,

We could reproduce the bug you mentioned.

If you use the High-speed mode, Bandicut adds 2 sets of video header information.
However, sometimes Windows Media Player in Windows 7 doesn't recognize the new header information.

Unfortunately, we don't have a good solution for this issue at the moment.

Please try the solution below until we solve the problem.

1. Download LAVFilters from https://github.com/Nevcairiel/LAVFilters/releases

2. Check the "LAV Splitter (x86)" option (You don't have to check other options.)
Image

3. Check the "MP4/MOV" formats (You don't have to check other options.)
Image

We're sorry for your inconvenience.

Best regards,
The Bandicut Team

kilroychile
Posts: 2
Joined: Tue Jul 31, 2018 7:31 am

Re: Media info lost after cutted video

Sat Aug 04, 2018 11:18 am

well, I dont understand how installing that could solve the problem....?

So I'll wait some update with this bug solved

Bye

Return to “Bandicut - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest