Media info lost after cutted video

General talk and peer-to-peer support about Bandicut.

Media info lost after cutted video

Postby kilroychile » Mon Jul 30, 2018 5:33 pm

HI.

When I cut a video I lost the media info, that shows windows explorer (below) when I click on the file. There is an option to mantain that info (mp4) but does not work. Any idea?

Regards.
kilroychile
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 30, 2018 5:31 pm

Re: Media info lost after cutted video

Postby Bandicam Company » Tue Jul 31, 2018 10:12 pm

Hello,

We could reproduce the bug you mentioned.

If you use the High-speed mode, Bandicut adds 2 sets of video header information.
However, sometimes Windows Media Player in Windows 7 doesn't recognize the new header information.

Unfortunately, we don't have a good solution for this issue at the moment.

Please try the solution below until we solve the problem.

1. Download LAVFilters from https://github.com/Nevcairiel/LAVFilters/releases

2. Check the "LAV Splitter (x86)" option (You don't have to check other options.)
Image

3. Check the "MP4/MOV" formats (You don't have to check other options.)
Image

We're sorry for your inconvenience.

Best regards,
The Bandicut Team
User avatar
Bandicam Company
Site Admin
 
Posts: 5790
Joined: Sun Dec 19, 2010 10:19 pm

Re: Media info lost after cutted video

Postby kilroychile » Fri Aug 03, 2018 9:18 pm

well, I dont understand how installing that could solve the problem....?

So I'll wait some update with this bug solved

Bye
kilroychile
 
Posts: 2
Joined: Mon Jul 30, 2018 5:31 pm


Return to Bandicut - General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests