OnlyUseMePc
Posts: 7
Joined: Sat Sep 03, 2011 1:55 pm

1.7.3 causing crahes.

Sat Sep 03, 2011 1:58 pm

Hi I just updated to 1.7.3 and it crashes every time i record a video. If i turn off the one track audio thing, it works. I tried stiwtch to pcm, and that doesn't work. It says its a runtime error, if that helps. How can i record to one track and have it not crash?

Jabberwock
Posts: 41
Joined: Wed Aug 10, 2011 1:36 am

Re: 1.7.3 causing crahes.

Sun Sep 04, 2011 2:41 am

Are you sure you updated your sound card driver? If not then update it.

Psyoletic
Posts: 40
Joined: Mon Feb 28, 2011 9:22 am
Contact: Website

Re: 1.7.3 causing crahes.

Sun Sep 04, 2011 7:09 pm

Hi I just updated to 1.7.3 and it crashes every time i record a video. If i turn off the one track audio thing, it works. I tried stiwtch to pcm, and that doesn't work. It says its a runtime error, if that helps. How can i record to one track and have it not crash?
Make you sure you got codecs installed, search for "CCCP" in google and proceed to download.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6736
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: 1.7.3 causing crahes.

Mon Sep 05, 2011 12:13 pm

Hello,

This is Zun from Bandicam.

1. Do you use "DiectX/OpenGL window" mode or "Rectangle on a screen" mode?

2. Could you capture "Record settings" window like below?
Image
- Capture Image1: When you have a problem.
- Capture Image2: When you don't have a problem.

3. Could you capture "Format Settings" window like below?
Image
- Capture Image3: When you have a problem.
- Capture Image4: When you don't have a problem.

4. What are you trying to record? Which game? Skype?

OnlyUseMePc
Posts: 7
Joined: Sat Sep 03, 2011 1:55 pm

Re: 1.7.3 causing crahes.

Tue Sep 06, 2011 5:03 am

Are you sure you updated your sound card driver? If not then update it.
yes just checked.

OnlyUseMePc
Posts: 7
Joined: Sat Sep 03, 2011 1:55 pm

Re: 1.7.3 causing crahes.

Tue Sep 06, 2011 5:14 am

Hello,

This is Zun from Bandicam.

1. Do you use "DiectX/OpenGL window" mode or "Rectangle on a screen" mode?

2. Could you capture "Record settings" window like below?
Image
- Capture Image1: When you have a problem.
- Capture Image2: When you don't have a problem.

3. Could you capture "Format Settings" window like below?
Image
- Capture Image3: When you have a problem.
- Capture Image4: When you don't have a problem.

4. What are you trying to record? Which game? Skype?
1. Tried both, both have same crash.

2. The first is it not working, the second is when it is
- Image
- Image

3. I found no settings make a difference, so here is my normal settings.
- Image

4. Mostly video games such as minecraft and Tf2, but also occasionally my desktop for software reviews and such.

OnlyUseMePc
Posts: 7
Joined: Sat Sep 03, 2011 1:55 pm

Re: 1.7.3 causing crahes.

Tue Sep 06, 2011 5:15 am

Hi I just updated to 1.7.3 and it crashes every time i record a video. If i turn off the one track audio thing, it works. I tried stiwtch to pcm, and that doesn't work. It says its a runtime error, if that helps. How can i record to one track and have it not crash?
Make you sure you got codecs installed, search for "CCCP" in google and proceed to download.
just instlled them, doesnt help at all.

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 6736
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: 1.7.3 causing crahes.

Tue Sep 06, 2011 10:30 am

Hello,

Thank you for your screenshot.

When you use "Two Sound Mixing" option, it crashes. Right?

Could you try again "Win7 Sound (WASAPI)" setting both in "Primary and Secondary sound device" like below?
win7-sound-wasapi.jpg
win7-sound-wasapi.jpg (35.85 KiB) Viewed 13966 times

Jabberwock
Posts: 41
Joined: Wed Aug 10, 2011 1:36 am

Re: 1.7.3 causing crahes.

Tue Sep 06, 2011 11:40 pm

He need to know if it's the new function who is causing the crash so it can be fixed, hopefully. Follow what he sayed and come back to tell us.

OnlyUseMePc
Posts: 7
Joined: Sat Sep 03, 2011 1:55 pm

Re: 1.7.3 causing crahes.

Wed Sep 07, 2011 3:20 am

I fixed it! I bought myself a licence of bandicam with Paypal and it started working! I guess buying it gives you a little more then no watermark and a longer recording limit, it makes it work! lol

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 30 guests