Muppio
Posts: 26
Joined: Sun May 06, 2012 9:43 am
Location: Sweden
Contact: Website

Recording a XLR mic in Bandicam?

Sun Jan 13, 2019 12:33 am

Is it possible to record a proper XLR microphone in bandicam?
I've got a Rode NT1-A into a Presonus Audiobox iOne.
Or am i going to have to record audio and gameplay seperatly?
Yea, maybe sometimes i do feel like shit.
I ain't happy about it, but i'd rather feel like shit than be full of shit!
-"Suicidal Tendencies - You can't bring me down"

User avatar
Bandicam Company
Site Admin
Posts: 5989
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:19 pm

Re: Recording a XLR mic in Bandicam?

Mon Jan 14, 2019 1:58 pm

Hello,

We're not sure about that.

Please try the free version of Bandicam from https://www.bandicam.com/downloads/ and select your microphone device from Bandicam and Windows sound settings.
- FAQ: https://www.bandicam.com/faqs/how_to_re ... icrophone/

Thank you for contacting us.

Return to “Bandicam - General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests